Milyen házaink vannak?

Hogyan rendelhetők?

Milyen felszereltséggel?

 

 

Méretek

Házainknak sok igénynek és szabálynak kell megfelelnie. A KRESZ által előírt 255 cm-es maximális szélesség mellett kihasználjuk az engedélyezett legnagyobb magasságot, hogy minél komfortosabb legyen az élet a tiny house-ban. Hosszúságra 6 vagy 8 méteres apróházakat építünk. A súly minden esetben megáll 3,5 tonna alatt, így vontatható B+E kategóriás jogosítvánnyal.

KIALAKÍTÁS

Minden tiny house-unk nagy múlttal rendelkező, professzionális utánfutó gyártó trélerén áll, amelyről emelők segítségével leemelhető. A ház alapja acél létraalváz, amin acél profil vázszerkezet alkotja a falakat és a födémet. A falak és födémek kőzetgyapot szigetelést kapnak és 5-6 légkamrás,  kétrétegű nyílászárók biztosítják a megfelelő hőszigetelést. A tető speciális időjárás és UV álló burkolatú, amely alatt megfelelő rétegrendet kiépítve bent marad a meleg a hideg téli éjszakákon is, így apróházunk teljes mértékben négyévszakos. Fűtésről gondoskodhat infra padlófűtés, gázfűtés, légkondicionáló vagy akár hangulatos beltéri kis kályha is. Alap berendezés tartalmazza a konyhabútort, hálózati víz- és csatorna kiállást, mosogatót, zuhanykabint, wc-t, mosdót és a beépített szekrényeket is.

Rendelhető extrák

Apró kis házikónkból egy igazi luxus lakot tudunk kihozni, ha kicsit feltuningoljuk. Választható extrák között olyan lehetőségek vannak a teljesség igénye nélkül, mint az  indukciós főzőlap, napelem, napkollektor,  szúnyogháló, redőny, hálózatfüggetlen víztartályok, okosotthon funkciók (fűtés, világítás, ajtónyitás, légkondicionálás), stb.

Megrendelés

Az első és legfontosabb, hogy a lehető legtöbb részletet le tudjuk egyeztetni. A pontos kialakítás és felszereltség meghatározása után tudunk egy körülbelüli kivitelezési időt és árajánlatot adni. A gyártási idő körülbelül 3 hónapot vesz igénybe, de ezt nagyban befolyásolja az adott tiny egyedisége.